Testimonials

Please share your experience by commenting below!


13 thoughts on “Testimonials”

 • I am tall (>195cms), and therefore unsurprisingly stiff. At some point in my life I was doing sports at a semi-professional level (I am 40 now), but I have always had a pretty poor posture. Before starting my weekly private lessons with Natasa 9 months ago, I had never done any yoga. Now, the results are life-changing. Not only Iyengar yoga has helped me – as it should – create alignment and space/flexibility in my body (my spine is more or less straight now and I have actually gained >1cm…), but in my view everybody contemplating yoga should start with Iyengar yoga or similar. It is too easy to make things worst if going right away into a more dynamic kind of yoga without a good degree of awareness of our body, its imbalances and weaknesses. As for Natasa, she has the sharpest eye, gives me a very high level of attention, and knows how to communicate and adapt if necessary – she is a big part of my success. Next step: headstands! 🙂

 • Volim ići na jogu zato što je uvijek veoma zabavno. Igramo se, radimo zanimljive vježbe (visimo na špagama, stojimo na rukama, glavi i laktovima) ali sve te vježbe nisu teške kao što se čine. Nikad mi nije dosadno i želim da sati traju duže. Poslije joge dok čekamo roditelje, uvijek pijemo sok, jedemo bombone i družimo se. Instruktorica Nataša je uvijek vesela, fit i zabavna. 🙂 Idem na jogu već tri godine i naučila sam puno joga asana. Prije sata mantramo OM i pričamo što se događalo preko tjedna.

  Maša L., 11 god.

 • U Iyengar Yogi koristimo raznovrsne rekvizite i pomagala.
  Ipak, Nataša nas uči kako je vlastito tijelo najvrijedniji rekvizit.
  Biti svjestan vlastitih sposobnosti, kao i ograničenja, neprocjenjivo!

  Igor J., prof. Kineziologije

 • “Iyengar yoga bila je za mene pravo otkriće. Od prvog sata osjetila sam da će to biti neko novo, pozitivno iskustvo. A nakon višemjesečnog vježbanja, osjećam promjenu u vidu svjesnijeg i pravilnijeg držanja tijela i veću gibljivost u zglobovima. Veselim se svakom novom satu.”
  Nadia L., 69 g.

 • Kako se riješiti ili smanjiti neke zdravstvene probleme ķoji su sastavni dio života skoro svake žene u prelasku u klimaks?
  Tražeći odgovor na ovo pitanje,sasvim slučajno sam se susrela sa lyengar yogom.
  Prošlo je više od 2 godine kako prakticiram (sa kraćim prekidima) lyengar yogu kod učiteljice Nataše.
  Navesti ću smetnje koje sam imala prije prakticiranja yoge:
  -poremećaj sna, često buđenje, osjećaj nelagode oko srca
  – pad energije, bezvoljnost
  -oslabljeni vid
  -smanjeno samopouzdanje
  Nakon redovnog prakticiranja lyengar yoge , puno truda, znoja i strpljenja moje yoga učiteljice Nataše osjetila sam dobrobit yoge.
  Spavanje se normaliziralo ,lupanje srca smirilo,samopouzdanje podiglo.
  Iznimno mi odgovara pristup učiteljice Nataše ,koja se jako trudi oko svakog svog učenika neovisno što smo raznih dobnih skupina ,ona ima individualan pristup prema svakom učeniku. Jako se trudila oko mene kao početniku u yoga praksi. To me najviše potiče da nastavim dolaziti na sate yoge. Daje mi podstrek i razbila mnoge strahove kojih sam i sama bila svjesna. Na njenim satima yoge se osjećam ugodno i sigurna sam da ću uz njenu pomoć uspijeti napraviti nešto o čemu prije nisam ni sanjala.
  Možda nisam napredovala brzo, ali osobno sam jako zadovoljna sa svojim rezultatima.
  Meditacije koje imamo na kraju sata mi pomažu u opuštanju te ih prakticiram i kod kuće.
  Stekla sam samopouzdanje ,koje je rezultiralo promjenom radnog mjesta.
  Napominjem da rezultati dolaze nakon dužeg i redovitog prakticiranja yoge
  Hvala mojoj yoga učiteljici na trudu i strpljenju.
  Zlatica T., medic.sestra, 55g.

 • I did some private classes during my trip to pula, I had never done this type of yoga before and found a great teacher to show it to me.

  Sarah L. (33, Dublin, Ireland)

 • Uvijek sam se bavila sportom, ali jogom sam se počela bavit prije 15g. Probala sam više vrsta joge i svakoj učiteljici sam neizmjerno zahvalna za pruženo znanje.

  Mislila sam ok, izgleda da sam dosegla neki svoj vrhunac. Međutim, pružila mi se prilika prije tri godine da prisustvujem radionici Iyengar joge. Tada sam pomislila, bože dragi.. šta je ovo.. zar je ovo zaista joga.. naravno da sam tražila da se upišem.. makar i u dječiju grupu.. na što se Nataša slatko nasmijala.

  I tada je sve počelo. Sve ove godine joge dobile su svoj smisao. Nataša, koja je savršena učiteljica (za mene).. pokazala je svoje znanje joge i poznavanja ljudskog tijela..mišića..kosti…

  Puno sam se puta pitala, ma kako zna da nisam povukla mišiće, da stišćem zube pri određenoj asani.

  Tadasana, bože dragi – nisam ni znala koliko truda treba za običnu tadasanu hahahahah…

  Pas prema dole – uvijek sam se pitala.. čemu ta rotacija ramena.. dužina kičme.. trtice.. nisam ni znala koliko snage nisam imala.. sve joge spojene u jednu – Iyengar.

  I danas, kad dođem na sat, pa prisustvuje netko novi (koji je godinama išao na jogu i sve zna )..užitak je gledati kako Nataša to dovodi u normalu..kako se ego polako spušta..i svi postajemo svijesni da ustvari neznamo ništa i da pravi rad tek počinje..naravno sa ljubavlju i poštovanjem prema samom sebi.

  Pokušala sam skratiti, ali ne ide..jer to je moje iskustvo sa Natašom i Iyengar jogom.. koje je tek počelo..…Namaste..

  Sabrina V. 50god., maserka

 • IYENGAR JOGA I JA

  Moj susret sa jogom ide nešto unazad u prošlost kada sam u težnji pristupa određenoj vrsti vježbanja pristupila jogi. Na određeni način sam razumijela yogu kao aktivnost koja u cijelosti pridonosi tjelesnom boljitku i većoj mobilnosti, međutim sam moj pristup bio je isključivo usmjeren ka odrađivanju određenih vježbi bez dubljeg razumijevanja.

  Nakon jedne složene situacije, uslijedila je jaka upala gornjeg dijela leđa sa bolovima koji nisu prolazili ni nakon dva ciklusa odrađene fizikalne terapije. U tom nekom krugu joge, fizikalne terapije i bolova shvatila sam da mi je jako otežano vježbanje joge ali… upisala sam se na radionicu IYENGAR YOGE Lare Speroni koja je trajala šest sati. Mislila sam da ću svisnuti ( tko je radio sa Larom zna njen disciplinirani rad, sad bi tu stavila smajlić onaj koji namiguje ali ga nemam) ali bolovi su na kratko ipak prestali. Tada se u dogovoru sa svojom dragom teachericom joge prebacujem na IYENGAR JOGU kod Nataše prvenstveno zbog stupnja intenzivnosti kod vježbanja. Kod Nataše sam krenula od početničkog stupnja što sam otkrila da mi u potpunosti odgovara jer je na taj način i cjelokupni moj pristup samom pojmu joge ponovno krenuo od početka, odnosno od razumijevanja samog pojma .

  Bolovi su prestali, ali sam i shvatila poruku. Kroz praksu Iyengar joge koja valorizira tijelo u svim najminimalnijim djelovima naučila sam se strpljivim i malim koracima napretka. Stvari se razvijaju kada dosegnu određeni stupanj. Početak je bio izuzetno težak osobito u pokušaju otvaranja prsnog koša. Svaki pokušaj pregiba unazad bio je toliko bolan da sam mislila da mi se cijelo tijelo cijepa. To nije imalo puno veze sa samim pregibom koliko je to otvaranje bolno zbog svega što skupljamo u toj osjetljivoj zoni. Nataša je uvijek bila tu, spremna pomoći, razumijeti i poduprijeti (ako ništa drugo sa sedam bolstera i četiristodevedeset pomoćnih „ciglica“) Ali vremenom se i bolsteri pomalo smanjuju a i ciglice…..Joga prati sve ove periode mog života. Tu je, dio mene. Svako malo me podsjeti da je tako lijepo stajati u tišini u onoj assani kad spojiš stopala i slušaš neki unutarnji glas.

  Kod Nataše dolazimo nakon radnog dana, umorni, sretni ili tužni, sa problemima ili bez, ali kad stanemo na podmetač u Tadasani postajemo mi – planina usredotočeni na ono što radimo. I tako vraćajući tijelu ravnotežu napredujemo korak po korak. Tenks Nataša, znam da si uvijek tu da nam predano preneseš najvrijedniju stvar koju čovjek ima: ZNANJE.

  Gabrijela C. 52 god., dipl.ing.arh.

  vježbačica IYENGAR Yoge 2 godine

  -posebni ljubitelj radionica

  -posebni ljubitelj restorative yoge

  -ljubomorna na Emila F. jer je bolji od mene

 • If you ever go to Pula…and you love yoga :).

  And you want to learn from the best 🙂

  Visit Iyengar Yoga Pula Natasa to learn some great Iyengar position & alignment.

  Have some fun 🙂 !!!!

  Milica G., 32 god., Yoga Teacher 200H

 • Most grateful she is teaching top sessions in my own town

  I also attended a great workshop on backbends and took a private class with her, and I am looking forward for the next occasions for that. With her ample skills, experienced and thorough “eye”, Natasa made me reach new depths of energetic activations and intelligent length in asanas which for me, as a regular practitioner with a pretty flexible body were of utmost importance to adopt as soon as possible. Thanks to her instructions and many hands-on adjustments, as well as to such a wide ranged and efficacious use of props, typical for this style, I am now experiencing my asana practice more perceptive.

  Tanja N., Rajadiraja yoga teacher

 • Na mene je prije svega učiteljica Nataša djelovala vrlo poticajno, i učinila čudo, da kod mene pobudi i razvije prije svega osjećaj za razvijanjem balansa, slobode kretanja, ispravljanja tijela, jačanje mišića, bolje disanje i kvalitetno opuštanje.

  Od kada idem na Iyengar yogu, ojačao mi se imunitet, manje me bole leđa, križa, i općenito se bolje osjećam.

  Hvala Nataša za strpljivost i kvalitetno učenje, kako dobiti najbolju sebe.

  Mirjana P.

 • I had never tried yoga until my first session with Natasa, and both she and yoga revolutionized my life. I do not pretend to be an expert in yoga, or the various ‘flavors’ of yoga, but the Iyengar Yoga she teaches me fits my needs perfectly. She is incredibly detailed and professional in how she observes and gently modifies my attempts at the asanas, which of course I never do perfectly correctly, but she does it with a very generous spirit and I never feel bad for not having managed to get them right on the first try. She speaks flawless English and she is a citizen of the world. One could not find a better instructor of anything. My good luck is that she chose to teach yoga and she lives near me in Croatia.

  Mark Crandall, age 59, Renewable energy developer

 • Iyengar yoga koju sam upoznala i počela prakticirati prije godinu i pol dana na tvojim satovima unijela je mnoge pozitivne promjene u moj život. Daje mi sabranost, usmjerenost, ravnotežu i mentalnu snagu kojom poboljšavam odnos prema samoj sebi i svim ljudima u mom životu. Yoga mi izvanredno pomaže u reguliranju mojih zdravstvenih (ne)prilika. Radim stvari koje nisam mogla zamisliti da ću moći u ovim godinama! Hvala ti na svim tim iskustvima i duhovnom vodstvu, draga učiteljice Nataša <3

  Irena R.D., 40 god., grafički dizajner